About

Khamis, 30 Jun 2011

tiket wayang paling mahal pernah aku beli

Salam....

Transformer 3 - Dark of the moon




Transformers 3 Dark of the Moon by teasertrailer



Xsabar nya nak tangok wayang nie...hehehe...sabar ek..esok petang dapat la...kat East Cost Mall, Kuantan...

Sape yang nak tengok gak, jom..jom...

Harap2 best gilew r..law x, melayang RM 17...17 hinggit tu...paling mahal setakat nih...!!!tu la gedix sangat nak tengok yang 3D punyer...



 

Selasa, 28 Jun 2011

Panorama ICT 2011

Salam....

Gambar da SAMPAI....

Gambar masa pergi ICT hari tu (19/06/2011~cuti sempena T'ganu menang piala FA, menentang Kelantan...alaa, yang Daud Su sumbat gol sendiri tu.....(oppss, tercakap lagi....)..gier lama...siyes..!!da berhabuk da...tp disebabkan baru dapat, so kiranyer fresh lagi la... :)

Sowie la kualiti gambar mmg sangat teruk..guna hp jew pun..da la xcanggih..nak pakai camera yg canggih2, poket nipis lak..xmampu :'(

So, cenggini jew la...terus x lawa gambar2 i (huhuuhu..law muka mmg x lawa, guna kamera canggih cam mana pun, xlawa gak...!!!)

Layan...





dengan ADDZ

dengan KAK TIE








oppss...saya x salah...

007???

fuh, layannn







Aksi kanak-kanak riang

Banyak lagi sebenarnya gambar2 yang di snap..tp nie la yang ok cikit..yang laen nampak lampu jre..muka hitam legam..hahhaha

Kat ICT lak, ok la...nice..tp banyak lagi UNDER CONSTRUCTION...maybe law da siap semua lagi cantik kot...wait n see......



 

Isnin, 27 Jun 2011

oh, indahnya hari ini :)

Salam....

Selamat pagi semua :) :)

Wahhh..hati ngah berbunga-bunga n bersemangat nampaknyer hari nie...

Dah la pepagi tadi bangun dengan awalnyer n pas solat subuh dengan rajin nyer bertungkus lumus di dapur mengoreng jemput2 untuk di buat sarapan...wahhh....bangga nyer..kalau x, mesti la berterusan berlingkar di lam selimut...hehhehe....pemalas punyer anak dara...pagi nie jew kena tiupan angin barat daya, tu yang rajin semacam...

Al-maklumla hati tengah bergumbira....hati tengah berbunga bermusim... :) Semalam walaupun tido lewat tapi tido dengan penuh senyuman..senyum sampai ke telinga...thanx sayang...winduuu sangat...

Alaa, da la cerita sal semalam yang indah..cukup la tu..kang ader yang x buat kerja kan..asyik duk tersenyum kambing or kerang busuk jew....hehehe

Ha, lagi satu, thank a lot wat rakan blogger si lampu neon...kerana sudi komen saya punyer blog..nanti saya try buang segala widget yang telah memberatkan blog saya sampai xleh buka..hari tu da buang da widget2 yang saya rasa bosan..hari tu buang bukan sebab saya rasa berat tapi saya rasa bosan.. :) saya x sedar pun yang blog da berat...thee..thee..thee..biasa la budak baru blaja, semua menda excited nak buat :)

mekasih yer...


cuba tengok yg star tu, ada nama blog saya :)

kat blog nie pun ader banyak tutorial gak...kalau ader sape2 yang nak buat.bley blaja yer adik2 :)



 

Sabtu, 25 Jun 2011

Jom Layan....Bagus utk senaman perut...

Salam....

Umah sewa saya xder astro :) ....pe motif??Nak bagitahu yang semalam final maharaja lawak, tapi saya xdpt tengok....so, saya layan la hari nie....

Penat dowh, perut saya....nak terburai isi pewut....kelakar....sape2 yg belum tengok, n penat nak search kat you tube...klik sini jew...semua da ader....get ready....(senaman utk awet muda, okeh...)


FINAL MAHARAJA LAWAK-RILEKSJE.COM


Hah, amacam??penat x??maaf la, daa basi kan??hehehe...org laen dari semalam lagi da terburai isi perut, aku baru nak terkekeh-kekeh hari nie....

Enjoyz...

Tahniah pada SEPAH...!!!



  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

haiihh, kuantan punyer pasal, terlepas aku punyer appoinment...

Salam...

Kiter ader cerita kan yang kiter pergi klinik pasal masalah telinga n semalam kiter kena pergi cuci telinga kiter tuu....semalam sepatut nyer dating ngan doktor :) ....tapi tu la...Panggilan bandar kuantan tu lagi hebet..ngeh..ngeh...

Sebelum ke klinik tu, kiter da cuci da cikit2 telinga tu...sungguh khusyuk menitikkan ubat ke dalam telingga bagi memudahkan proses mencuci...so, kiranya da hampir cuci la, tp still kena pergi klinik cz takut ader jangkitan kuman...memandangkan telinga ader cam kesan luka2 n gatal2..

Pastu fikir nak kuar g bandar dulu...pusing2 n jalan2 dulu...pastu belah petang baru nak pergi klinik....lagipun fikir kalau sakit mesti da xsemangat nak keluar...so, tu kuar dulu...da sampai bandar, lam kul 3.00p.m nak balik la n pergi klinik...

Pas solat zohor n nak gerak pergi klinik, baru terfikir yang klinik pada hari ini TUTUP...kan hari jumaat, klinik HALF-DAY jew...sampai kul 3.00p.m jew n bukan nyer sampai kul 5.00p.m  hancusss tol la...macam mana la bley x ingat yang hari jumaat klinik half day jew??daa terpaksa tunggu hari isnin, baru bley pergi dating ngan doktor...haisshhh....



✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Khamis, 23 Jun 2011

yuck...!!!oh, telinga ku...

Salam..

Semalam pergi klinik..da x leh nak tanggung rasanyer....

Sakit telinga di sebabkan **** (tut....) telinga...hahhaha...malu la nak cakap....

Bila bagitahu doctor pun, malu2 jew muka...cakap pun da macam perempuan melayu terakhir...bukan macam la, da mmg da..slow jew..giler bajet ayu..

Pastu doctor bagi ubat titik untuk titik lam telinga..then jumaat nie datang balik untuk dier cuci telinga...bagi bersih2... :)

Alaaa...segan la kiter..kiter cuci sendiri la...malu i.....




  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Isnin, 20 Jun 2011

Fuuuhhhh.....penat kejar bus...

Salam...

Da berapa hari x update blog...bukan x jenguk langsung, jenguk hari2, tp xupdate...hehehhe...just blogwalking jew..hari nie jew rasa rajin nak update entry...

Hari nie kiter nak citer, kiter baru balik dari Shah Alam...waaarggghhh, letih nyer...tengahhari tadi sampai, terus masuk office...tengahhari x tengahhari gak la...ke arah petang gak la... :) smpai tengahhari, tunggu aizan n sabreena dtg amik kat terminal makmur...tu jadi ke lewat cikit :)

Pastu kan kiter nak cerita pagi tadi..tragis sungguh...hampir2 tertinggal bas...mau x, kul 9.20a.m still kat umah lagi..bus kul 9.30a.m...haish, mmg pecut r...keta2 or motor yg kat depan tu, jalan terhengeh2 mmg kena hon la kat member aku...sowiee yer...pastu sampai dekat selekoh yang ke arah terminal tu, seksyen 17 tu..nampak la bus terkedek-kedek jalan...tengok tulisan kat depan..KUANTAN....alamak, bus aku...tang tu jugak, lambai tangan cepat2...seb baek masa tu gak driver bus tu toleh..jadi nampak la kitorang yang duk lambai2 sampai tunjuk STOP..STOP....hehhehe...terus U-Turn balik..n pergi block bus...fuhhhh, selamat....law x, hadoii, melayang RM 25.00..masa lagi, terpaksa amik belah malam...hancusss....

Pagi sok lak pepagi lagi nak gerak pergi K.T...ader meeting material di sana...





✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Khamis, 16 Jun 2011

Minggu untuk berjalan-jalan

Salam...

Yeay...nak pergi bercuti....hahahaha

Tajuk n ayat xbley blah....

Macam lama jew n jauh jew n tempat best jew...padahal....

Nak naek shah alam jew...hehehehe....da lama xnaek shah alam, so pas keje petang nie gerak pergi shah alam :) esok kan cuti...

so, jom kiter berjalan2....

I-City, sila tunggu budak jakun ini datang yer :)


BEST KAN??
Maaf la, orang laen da bosan da..aku gak yg terEXSITED terLEBIH....hahahha...makhluk jakun katakan...

Tapi tu la, sebelum bley naek Shah Alam petang nie harus siapkan claim terlebih dahulu...ohh, da jadi QS la plak...hohohoho...QA/QC and QS...Site Eng. pun saya jugak... memang memeningkan kepala...harus...!!!

K la, claim duk menunggu...sempat lagi update blog...mata aku da nampak semua huruf da...banyak sangat duk maen ngan nombor......relax kan mata jap...cian daa penat...




  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Selasa, 14 Jun 2011

Ahad nie GANU cuti :)

Salam...


Yeay...seronok..seronok....semangat nak senyum nie...sampai ke telinga...

Hari Ahad nie cuti...yeay..best2...untuk penduduk terengganu jew yer....eh, untuk orang2 yang bekerja, belajar, ber... di terengganu jew yer....kan perlawanan bola kelantan vs terengganu malam tu terengganu menang 2-1, so diistiharkan cuti pada hari ahad nie...19hb...

urhm, nak g mana ek??



 
✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Isnin, 13 Jun 2011

Selepas 2 tahun xmaen

Salam...


Semalam pas habis meeting yang sangat lewat..sampai kul 6.00p.m baru habis..almaklumla pengarah JKR sendiri yg turun, dari K.T, mmg la panjang berjela kena TEMBAK....!!

Pas meeting tu, terus balik then cepat2 pergi kedai beli barang2 dapur untuk dimasak...perut pun da berkeroncong...pas da kenyang tu, pergi amik pak halim, bertiga dengan sabreena, pergi Berjaya Megamall...Pergi maen bowling...

Best gilew...da lama giler x pegang bola bowling...memang lama gilew r x lontar..dekat 2 tahun jugak rasanyer...memang comfirm2 masuk longkang r...orang laen comel je jatuh nyer..aku jugak yg ke longkang...hahahha

Da beberapa kali lontar...kira da habis sesi panaskan badan, baru la pin tu jatuh...ader gak la yg dapat markah penuh..tapi rasanyer masuk longkang lagi banyak kot...hahaha...pastinyer pak cik halim yang juara....

hehhehe...yang penting ENJOY...!!!




  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Ahad, 12 Jun 2011

Kenapa Xder Cuti Peristiwa Hari Nie??

Salam....

Saper tengok bola semalam...kelantan vs terengganu??

Saya tgk depan tv jew...xder geng nak g stadium...hehehhe...

Frust giler r tengok perlawanan semalam...saat-saat akhir da...sempat lagi sumbat gol sendiri...memang frust..law x, terang2 dapat kat kelantan...

Tapi tu la, da adat pertandingan...ader menang ader kalah...bukan rezeki kelantan nak wat balik piala...

sob..sob..sob...

Tapi yang bertambah-tambah frust nyer, hari nie xcuti pun...!!!haishhh....ingatkan ganu cuti...bagi cuti peristiwa..kan t'ganu ,menang.....

Haisshhh..kena keje jugak....kena masuk meeting gak la pas nie.... :(

Bosannyer....





  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

Isnin, 6 Jun 2011

Balik dari BERCUTI, BZ la plokkk...

Salam....


Windu...Windu...Windu....

Da lama giler rasa x update blog...x jadi pegomen tegar, x blok walking......da xtaw pe citer terbaru...huhuhu...betul2 ilang...ilang kat kampung....5 hari cuti start 1 jun sampai la semalam...da 5 hari tapi cam kejap kew cuti...cam xnak balik kuantan jew..nak duk umah lama2....

Tapi tu la, bila dok kampung, mmg xder tenet...langsung x bukak facebook, blog, youtube etc...naseb baek ader gak tv..bley la tengok berita...ngeh..ngeh..ngeh...

Masuk keje pagi nie, nah amik ko...berlambak kerja nak kena siapkan...minggu depan meeting tapak...report2 pun belum buat lagi..masuk2 bos tanya, report camamana norma??da siap ke??siapkan awal2 yer...dushhhh, sentuh pun belum lagi, cammana nak siap??hehehe....

Petang nie plak kena gerak g terengganu,meeting da...kena follow bos...ayaiikkk....camamana nih...???






 
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp