About

Isnin, 23 Mei 2011

Meh masak2 dengan DAPUR BUJANG

Salam...

Pertama kali nak tanya, SAPE SUKA MASAK??

Mesti ramai yg suka kan...walaupun x pandai masak, tapi mesti nak gak memasak n makan masakan sendiri...lebih2 lagi perempuan....yer la, memasak  n perempuan kan xleh di pisahkan...da sebati...

Kali nie xnak citer yg aku pandai masak sampai ikan jadi rentung or kisah aku dengan senduk sampai patah masa senduk nasi (hehehe...sila jangan percaya)...

Just nak share kan di sini blog untuk memasak or blaja memasak or blaja mencuba resepi baru....macam2 resepi ader....bukan setakat memasak siap skali dengan hiasan...alaa. yg ukir2 tu...bagi hidangan nampak cantik...memang taraf2 chef la....bila hidang kat tetamu tu, perrgghh kalah makan kat hotel :)

Nak try??jom klik banner

ensem plak chef 2 orrg nie kan

Ha, korang check tengok ek...mesti berkenan punyer...opps, bukan pada tuannyer tp resepi2 nyer...kalau pada tuannyer pun apa salahnyer, kan bujang lagi...nama pun DAPUR BUJANG

p/s: segmen tajaan: Dapur Bujang



  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp