About

Isnin, 20 Jun 2011

Fuuuhhhh.....penat kejar bus...

Salam...

Da berapa hari x update blog...bukan x jenguk langsung, jenguk hari2, tp xupdate...hehehhe...just blogwalking jew..hari nie jew rasa rajin nak update entry...

Hari nie kiter nak citer, kiter baru balik dari Shah Alam...waaarggghhh, letih nyer...tengahhari tadi sampai, terus masuk office...tengahhari x tengahhari gak la...ke arah petang gak la... :) smpai tengahhari, tunggu aizan n sabreena dtg amik kat terminal makmur...tu jadi ke lewat cikit :)

Pastu kan kiter nak cerita pagi tadi..tragis sungguh...hampir2 tertinggal bas...mau x, kul 9.20a.m still kat umah lagi..bus kul 9.30a.m...haish, mmg pecut r...keta2 or motor yg kat depan tu, jalan terhengeh2 mmg kena hon la kat member aku...sowiee yer...pastu sampai dekat selekoh yang ke arah terminal tu, seksyen 17 tu..nampak la bus terkedek-kedek jalan...tengok tulisan kat depan..KUANTAN....alamak, bus aku...tang tu jugak, lambai tangan cepat2...seb baek masa tu gak driver bus tu toleh..jadi nampak la kitorang yang duk lambai2 sampai tunjuk STOP..STOP....hehhehe...terus U-Turn balik..n pergi block bus...fuhhhh, selamat....law x, hadoii, melayang RM 25.00..masa lagi, terpaksa amik belah malam...hancusss....

Pagi sok lak pepagi lagi nak gerak pergi K.T...ader meeting material di sana...





✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

4 terbaik dari ladang:

Ardini Humaira berkata...

uishhh busy nye dear :) Goodluck tau

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

thanx, dni

afraliza berkata...

hebat2..haha..kejar bus lagi tu..tak dpt nak bygkan..mcm filem industan la pulak..

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

kak af: huhuhu..tu la pasal..naseb baek sempat...

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp