About

Khamis, 30 Jun 2011

tiket wayang paling mahal pernah aku beli

Salam....

Transformer 3 - Dark of the moon




Transformers 3 Dark of the Moon by teasertrailer



Xsabar nya nak tangok wayang nie...hehehe...sabar ek..esok petang dapat la...kat East Cost Mall, Kuantan...

Sape yang nak tengok gak, jom..jom...

Harap2 best gilew r..law x, melayang RM 17...17 hinggit tu...paling mahal setakat nih...!!!tu la gedix sangat nak tengok yang 3D punyer...



 

9 terbaik dari ladang:

Mama Kembar 3 berkata...

Nak pi tgk jugak! InsyaAllah berbaloi laa rm17 tu, movie transformers sblm ni tak pernah tak best kan? ;-)

btw, VS Secret Garden mmg besttt!!! sebab tu laa Mama setia guna dari dulu sampai skarang hehe. Tak nak cuba ker? ;-)

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

tu la pasal...sbb tu sanggup habiskan duit...hehehe...

fatin hanani berkata...

hehe kira ok la 2 RM17 kalau 3D hehe
berbaloi oii..
depa ckp cita ni best hehe

aliesha kirana berkata...

wah smgt tgk 3d. heeheh. AK xpenah tgk wayang 3d lagik..sobss

ikatankasihku berkata...

mak oi..mahalnya sampai 17 hinggit...
tapi kalau puas hati xpe, memang berbaloi2 ;)

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

fatin: da tgk semalam..best...berbaloi la...

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

aliesha: best 3D..rasa cam real giler...hehhe...try la..

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

ikatan kasihku: mahal kan? tp pas tgk semlm, mmg x membazir r..best2...

nabila faryzza berkata...

baru ingat nak g tgk esok. kalau weekend, mesti lagi mahal kan? ke sama je? erm, harap2 berbaloi dgn harga rm17 tu kan.

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp