About

Sabtu, 25 Jun 2011

Jom Layan....Bagus utk senaman perut...

Salam....

Umah sewa saya xder astro :) ....pe motif??Nak bagitahu yang semalam final maharaja lawak, tapi saya xdpt tengok....so, saya layan la hari nie....

Penat dowh, perut saya....nak terburai isi pewut....kelakar....sape2 yg belum tengok, n penat nak search kat you tube...klik sini jew...semua da ader....get ready....(senaman utk awet muda, okeh...)


FINAL MAHARAJA LAWAK-RILEKSJE.COM


Hah, amacam??penat x??maaf la, daa basi kan??hehehe...org laen dari semalam lagi da terburai isi perut, aku baru nak terkekeh-kekeh hari nie....

Enjoyz...

Tahniah pada SEPAH...!!!



  
 ✿.a.:* *.:a.✿ http://lifezheartyz.blogspot.com/ ✿.a.:* *.:a.✿

9 terbaik dari ladang:

Azie Azman berkata...

azie pun baru tengok semalam sebab rumah sewa ni takde astro..
memang terbaik la kan?
azie pun asyik gelak2 je..hehe

fatin hanani berkata...

hehe serius ka lawk..fatin pun x tgk agi ni..
nak kena download lah..nnt blh tgk kat u :D hee

azalia hjsalleh berkata...

maharajalawak dh habissss ;(

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

azie: tu la..xtahan duk gelak..paling best yang jambu duk kira2...

Ardini Humaira berkata...

dni kena tengok kat utube ja kat umah tade astro hehehe

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

fatin: best...tengok la.. :)

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

azalia: tu la... :(

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

dni: sama la, tu duk search kat ypu tube :)

░♥si lampu neon♥░ berkata...

maaf ya..i nak bgtau u skit..i banyak kali try buka blog u..tapi berat sgt..i tak dapat nak load blog u dan baca entri u..sebab mmg ambil masa yang lama untuk loading semua..sekarang pun i tak nampak entri u..i terus cari butang komen..i harap u boleh kurangkan segala jenis widget yang tak berapa penting dalam blog..becus i teringin nak baca isi blog u.. thank you = )

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp