About

Isnin, 27 Jun 2011

oh, indahnya hari ini :)

Salam....

Selamat pagi semua :) :)

Wahhh..hati ngah berbunga-bunga n bersemangat nampaknyer hari nie...

Dah la pepagi tadi bangun dengan awalnyer n pas solat subuh dengan rajin nyer bertungkus lumus di dapur mengoreng jemput2 untuk di buat sarapan...wahhh....bangga nyer..kalau x, mesti la berterusan berlingkar di lam selimut...hehhehe....pemalas punyer anak dara...pagi nie jew kena tiupan angin barat daya, tu yang rajin semacam...

Al-maklumla hati tengah bergumbira....hati tengah berbunga bermusim... :) Semalam walaupun tido lewat tapi tido dengan penuh senyuman..senyum sampai ke telinga...thanx sayang...winduuu sangat...

Alaa, da la cerita sal semalam yang indah..cukup la tu..kang ader yang x buat kerja kan..asyik duk tersenyum kambing or kerang busuk jew....hehehe

Ha, lagi satu, thank a lot wat rakan blogger si lampu neon...kerana sudi komen saya punyer blog..nanti saya try buang segala widget yang telah memberatkan blog saya sampai xleh buka..hari tu da buang da widget2 yang saya rasa bosan..hari tu buang bukan sebab saya rasa berat tapi saya rasa bosan.. :) saya x sedar pun yang blog da berat...thee..thee..thee..biasa la budak baru blaja, semua menda excited nak buat :)

mekasih yer...


cuba tengok yg star tu, ada nama blog saya :)

kat blog nie pun ader banyak tutorial gak...kalau ader sape2 yang nak buat.bley blaja yer adik2 :)



 

4 terbaik dari ladang:

♥ Che NamNam ♥ berkata...

wahhh bestttnyer perasaan berbunga-bungaaa nehh..dah lamer rasanyer dalam hatey neh takder taman..dah takder taman mana nak datang bunganyer..hadoiiii...

MamaEma berkata...

jiwang sekali sekala kan...

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

che nam nam: mai la amik bunga kat taman nie cikit..ader banyak nie..hehehe

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

mamaema: tu la..bagi suntik semangat cikit :)

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp