About

Khamis, 20 Januari 2011

GA: Haruslah Keronsang Sabah Jadi Pilihan

Kali nie nak join GA yang nie lak...GA nie diketahui dari blog Atie..Dier pun join jugak...Sebaik saje tengok tajuk GA tu terus terbuka hati untuk join... :)

sbb nyer tajuk GA tu 'HARUSLAH KERONSANG SABAH JADI PILIHAN'..Dianjurkan oleh LIEROSE~QIEMI..Sapew2 yang nak join, boleh la klik pada link nama penganjur tersebut...

Memandang kan aku memang minat pada keronsang sabah nie, sbb tu aku join GA nie...Nak bukti x??(Boley ke bagi bukti)hehehe...sila klik kat entry brooch...purse......Bley juga klik kat entry brooch lagi... :)
ha, brooch tu aku order online..terus dari sabah....

'Haruslah Keronsang dari Sabah'..
Tarikh Tutup Penyertaan: 28/01/2011


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp