About

Selasa, 21 Disember 2010

brooch...purse...

Brooch yang diorder dari sabah, sudah sampai..sangat seronok..seminggu tunggu..lama gak..bukan pew, kebetulan jatuh pada hari cuti...itu yang jadi lambat..sampai sekali dengan purse~aik, purse lagi??yap..!!1 more...

sebenarnyer yang hitam tu nak bagi pada my mum (cakap jew la, bila sampai x berkenan, tu yg nak bg mak, tu yang beli laen)...hahhaha...xkisah la kan..yang penting tidak membazir..yer la, bukan nye x pakai, still pakai gak walaupun bagi pada orang laen...lagipun teringat yang purse my mum da rosak..da koyak2...hehhehe...

yang brooch tu, cantik sangat..memang kristal original dari sabah..cantik la...beli tu sebab nk wat bisnez..hohohooho..secara kecil-kecilan n suka2 jew...tengok cantik, nak beli satu macam x berbaloi,tu amik byk...sekurang2 nyer harga dapat di kurangkan... :) bila da amik banyak, xkan nak pakai semua...walaupun xder la banyak, 1 dozen jew...12 pasang jew..tp xnak la guna semua..so, the best thing, lebih baek jual...ader gak income...law berjaya, bley tempah lagi..kan..kan...

ha, purse kali nie saya beli kat sini: haspina sharina..hah, da siap ader harga lagi..murah jew kan???siap ader free gift lagi...



free gift
nie lak brooch yang dibeli


yang nie lak sy beli dekat mutiara dan kristal....ha, yang brooch nie, baru je posmen hantar..sebaik jew sy koyak pembalut tu, terus ader orang amik..hahahaha...semua skali..seronok lak rasa...hehhehe...menjadi nih..!!!hhahaha..kebetulan kan...kebetulan orang tu ader hal..tu yang dier amik...dier nak wat hadiah sempena majlis reunion... :)


✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp