About

Rabu, 15 Disember 2010

New PM

Hari ini PM baru masuk... :)

Tetapi pepagi tadi, sebaik sampai ofis, selepas melangkah tangga sebanyak 30 step (tol kew, macam la aku pernah kira), nampak 3 orang anak dara pingitan trang tang tang, duk menunggu kat bahagian landing staircase tu..depan pintu...hohhoho...rupa2 nyer pintu tengah ofice telah terkunci @ telah di kunci...selalunyer pintu tu memang xkan dikunci, cz anak kuncinyer telah pun patah....so, turun la balik, call pak guard malam...tanya dier kot2 ader kunci spare...then katanyer pintu tu boleh dibuka dengan kunci yang sediaada~bukan yang patah tu...sebab katanyer, ada 1 kunci tu boleh membuka 3 pintu...so, naek la balik untuk membuka pintu tersebut..try punyer try, sampai merah2 tangan, tetap xdapat..turun balik untuk call pak cik tu...penat seyhhhh...naek turun tangga..boleh kurus nih...!!!

Pastu, pak cik tu datang n try untuk membukanyer...tetap tidak berjaya...sementara menunggu, kitarang duk jew kat bawah..malas nk tunggu kat atas, panas dah la satu hal...hohoho...tengah duk2 tunggu tu, datang azli, pak cik halim, sudilat, azlan...semua tertanya kenapa duk bawah...

En Azlan try guna dawai, skru driver, etc...barulah berjaya....n boleh masuk ofice...baru jew ingat boleh istiharkan cuti peristiwa :) pastu baru la diperkenalkan dengan bos baru...belah petangnyer wat sesi perkenalan...

Pastu kedudukan yang sedia ader di ubah..bagi nampak kemas n selesa...setiap staff da dapat meja memasing...tetapi rasa x seronok, cz tempat aku paling depan skali, di belakang aku azli, then di belakang azli lak ez azlam..kang x best gitu....sebelah sisi aku lak atieq n sudilah..memang x best...lagi best law meja di susun tepi ke tepi..bukan sekarang... :(


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp