About

Khamis, 30 Disember 2010

Cuit Umum

Malaysia Menang....Perlawanan semalam, 1-2
Kiraan mata, Malaysia menang

Cuti Umum hari jumaat...!!!tapi aku yang kerja swasta nie xdapat pun kelebihan cuti tu...hohoho...lagipun sememangnyer hari jumaat aku cuti...urhm...tapi MD bagi cuti hari sabtu..sempena tahun baru n malaysia menang...ok la kan, dapat cuti jugak...!!kiranyer cuti forward hari sabtu la... :)

Walaupun cuti, tp aku xbalik kampung pun..minggu lepas baru balik...xsyokk gak..biar rindu tahap gunung berapi nak meletup dulu..baru boleh balik...kan..kan...???

so, 2 hari cuti nie mau buat apa ya??da la sekarang nie musim banjir..hujan asyik mencurah2 jew...mau banjir nih...!!!agak2 naek air x kat tempat aku nie???

ha, semalam daftar fbmobile..melalui celcom :) so, sekarang nie update status kat facebook melalui phone jew la..ha, amik kau, sampai lebam la kali nie aku update..!!!jangan tension plak yer..hahhaha...biasa la, ngah excited katakan..nanti da lama2, xtaw kemana la..facebook ke mana, hp ke mana..hahah...ntah2 da website laen yang lagi canggih n syook lagi...

Macam dulu friendster..sampai ke cerah, berfriendster...bila da muncul nyer facebook, langsung xpandang da friendster..lansung x buka dah..apa lagi nak update status ke, komen kew...apa2 lah...seolah olah kacang lupakan kulit kan???

biasa la..mengikut edaran zaman..orang berfriendster, kiter berfriendster...orang berfacebook, kiter berfacebook...orang bercuti, kiter bercuti..law yang xbercuti tu, bekerja jew la..berbakti pada negara sendiri..bukan negara orang laen..negara kita yang tercinta juga...kalau bukan kita yang membangunkan negara kita, siapa lagi???


 
✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp