About

Khamis, 23 Disember 2010

Kampung Halamanku

Sudah berada di kampung….!!!!Fuhhh...Sungguh nyaman udara kat sini...hehehhe....Mengalahkan orang yang x balik kampung 4 tahun jew kan…Saje jew..Gedix cikit… :)


Pagi tadi sampai kul 4.15a.m…Sangat awal ok…Opps…Xder la awal SANGAT..Awal CIKIT jew dari jangkaan…Bus agak laju jugak la bawak…cz jalan memang lenggang GILER…!!! Pagi tadi turun kat padang kala..kakak kesayangan aku da siap2 da tunggu di depan jalan tu…Siap bagi signal…Senang aku nak bagitahu kar driver bus untuk behenti…xder la tergagau-gagau….Gelap kan, xsure sangat..Takut terlajak jew…

Sempat melelapkan mata sekejap sebelum bangun solat subuh….pas breakfast, merenggek-renggek, eh cam baby la plak….Mintak kak za anta kan ke rumah mak sy…hehhe…Along pun da xsabar nak balik jumpa nenek…(Andaian jew..ntah betul, ntah tidak)…

Kepala duk terfikir-fikir apa la nak di buat di rumah nie…yer la, aku kan bawak balik along…Terfikir nak bawak dier pergi jalan2 ke mana….yer la, xkan la nak suh dier memerap jew kat umah aku..mesti dier bosan kan…kan??Kat rumah aku bukan nyer ader apa…Setakat tv jew la…Xpew la along..Hari nie along berehat jew la..Penat naek bus kan…Tido kew…Rehatkan badan…Esok2 kiter g jalan2..Kite g bandar kew, pantai kew…Pantai???urhm…




 
✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp