About

Khamis, 11 Ogos 2011

Balik umah sendiri pun SESAT kew??

Salam...

Hye, semua....kiter kat kemaman, terengganu nih...datang beli keropok lekor...hahahaha

Xdela, kiter datang umah abg kiter kat sini..da lama x datang menjenguk mendengar khaba berita hari nya...so, sempena bulan baek hari baek nie, kiter datang la sini..bley berbuka pose sekali, ngan family... :) tu yang bestnyer....

Selalunyer kiter datang sini, kiter drop kat tepi highways jew, tp kali nie member kiter nak hantar sampai umah..so, kiter pun tunjuk la jalan...

Syok jew tunjuk jalan, suh masuk lorong petola (tapi lam hati BETUL KE JALAN NIE) memang xyakin, tapi wat2 yakin jew..sebelum tu da try pg depan sikit, tp bila tengok sekeliling, cam x femiliar lak, so, dengan yakinnyer, suh member masuk je lorong petola...

Pah da masuk tu, tengok cam laen jew..banyak lak umah, aik, yang mana satu umah akak...pastu ader lorong lagi, nak amik lorong mana nie??eh, 100% da salah nie...Alamak, mana umah nie???

Baru la nak terhengeh2 cari tel n call akak, senyap jew..call lagi sampai 4-5 kali, still xder jawapan..da la memb nak kejar masa nak balik untuk berbuka....pastu call abg...

 Rupa-rupanyer lorong terung, bukannye petola...hohoho..tapi abg suruh masuk lorong cili, sbb da pindah rumah....


Hadoii, short memori betul la aku nie.....

P/S: semua lorong bernamakan sayur..hehehehe, comel jew....



Photobucket

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp