About

Rabu, 10 Ogos 2011

Tertido sambil BW...

Salam...

Zzzzzzz....

Lembab gilew line broadband malam nie..sampai tertido-tido tunggu page nak loading...heehe...xder la sampai tertido, cuma lagi sikit nak wat peta semenanjung malaysia...

Punyer la semangat bukak laptop n cucuk broadband semata-mata nak blogwalking..tapi sesetangah jew yang dapat blogwalking, sesetangah dapat komen dan selebihnyer dapat air liur basi jew.hehehe, xder la, kan xsempat tido cammana nak bagi lelehan lak??

Tapi kalau dekat ofis memang laju giler line, pakai streamix katakan..mmg laju, xsempat nak klik, paparan da keluar..ok, unsur2 penipuan terdapat disitu...hehhe, perumpamaan yang gitu la..laju...mmg xder masalah....Cuma yg menjadi masalah nyer, dekat ofis terlalu banyak kerja yg perlu diselesaikan

Dapat up-date entry n blogwalking pun secara curi-curi...owh, da la bulan puasa..mak cakap xboleh mencuri, dosa...tp lau x curi2 blogwalking, mcm mana nak berblog??tu yang bila da penat wat keje, kiter restkan minda, rest kan badan, baru bukat tenet, n ngadap blog jap..bila da rasa akal da stabil n bley bekerja yg bley memberikan input yg berguna, barulah kiter sambung bekerja kembali..tp xder la sampai selagi xder input, selagi tu xstart kerja..tak..tak..salah tu...

Alamak, da panjang plak melalut nih..okey, kiter stop di sini...


 Tolongla, sok kejut sahur..da 2 pagi kiter sahur lewat-lewat giler.sebbaek sempat telaN kurma, law x, tersekat jew dikeronkong...


 
Photobucket

4 terbaik dari ladang:

Asyila Zainuddin berkata...

berukband memang lembab.. haha.. lagi kalo dh habis limit..

dhiera berkata...

sama lah..intenet kat umah superb slow...
BW kat ofis masa tak ada keje.
kantoi disitu~

MiSz ZuE berkata...

asyila: tu la, kena kat area bandar kot, baru laju gilew2 kot...

MiSz ZuE berkata...

dhiera: hehhehe..kantoi di situ...syyyhhh....

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp