About

Ahad, 7 Ogos 2011

Uji ketangkasan anda menaip....

Salam...

Selamat bertarawikh...

hehehehe...alang2 ader broadband kat umah, line pun ok, maen tenet sampai pengsan la...

erhm, bila baca tajuk, nak taw x cammana??sebelum tu, nak tanya...korang cepat x typing....guna sepuluh-sepuluh jari x??kiter guna 2 jew..cam cacat kan??hohohoho

Kalau korang nak taw korang laju bab type ke x, korang try games nih...(promote game)...kalau korang da maen lama tu, dapat no 1 x?


TYPING MANIAC ON FACEBOOK

(kepada yg xpernah maen, korang type jew typing maniac kat facebook tu, nanti korang try la...)



Tengok la, kiter setakat no 8 jew yang mampu... :(



Penat la nak kejar huruf2 yang nak ditaip tu...fuhhh, semput jadi nyer...




 
Photobucket

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp