About

Selasa, 9 Ogos 2011

Jamu Ratu Dara

Salam....

Kiter mencuba satu menda baru....baru tu untuk saya sbb sebelum nie mmg xpernah ambil..sebarang makanan supplemen ke, jamu ke, vitamen ke, etc, mmg kiter x amik..

Tapi sekarang nie badan rasa makin lemah...makin sakit2, lenguh2, xbermaya...so, member promote, suh try jamu kelapa dara...so kiter pun try r..baru sehari...xtau la mujarab ke tidak..tapi member kiter kata ok...boley rasa la kesan tu ader...

Tadi try google2 dkt tenet:


Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. 
• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau-bau yang kurang enak di vagina.
• Mengawal lendir dan lelehan vagina.
• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.
• Merawat keletihan dan tidak bermaya.
• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.
• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)
• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Wajah jadi merah2berseri)


Memang la jamu nie lebih kepada wanita lepas berkawin, tp xsalah kalau  anak dara acam saya nie amalkan...kan elok kiter amal jamu sebelum kawin lagi... :)

Kalau korang nak baca lagi info tentang jamu nie, try klik sini:

 JAMU RATU DARA

Dalam seminggu bley kot rasai perbezaan...hopefully rasa penat2 n letih2 tu hilangla... :)

P/S: Kiter x beli dekat website tu, kiter just google..hehehe..kiter beli dekat kedai..berlambak ader....


 
 Photobucket

4 terbaik dari ladang:

Ardini Humaira berkata...

dear...
jamu bagus diamalkan sebelum kawen. masa gadis2 :) dni pon amalkan juga. tpi jamu seri perawan. baru je berjinak2. sebelum ni duk makan jamu mustika ratu tapi jenuh la kena makan ikut hari. kadang terlupa. hehe.. lepas kawan dni suggestkan jamu tu teros beli... baru 3 bulan guna... superb... tambahlak dni amalkan vco juga hehe... best3. supplement untuk hidup kena tambah amalan dan tingkatkan keimanan... supplement untuk tubuh badan kena amalkan vitamin2 tambahan & jamu yang sesuai dengan tubuh kita kan dear... ^__^

dhiera berkata...

kalau dah ada kesan, cerita taw~

MiSz ZuE berkata...

dni: tu la, nie nak try yg nie..sbb badan asyik rasa cepat letih sangat..

MiSz ZuE berkata...

dhiera: ok, nanti kite cite...tp member yg da try bitaw ok..ader la kesan yg baek..

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp