About

Isnin, 26 Julai 2010

kembali bekerja..

law tgk kat tajuk tu kan, cam da lama giler aku x kerja kan... :) hhehe...xder la lama sgt, hanya, rabu (half day), khamis, jumaat (keje kew ari jumaat) n sabtu..huii, lama gak kan...ha, tu la dier yer..demam, sihat, demam, sihat..camtu la jadi nyer...ptg rabu tu da ok ckt, tp pg khamis tu, kul 5.00a.m, sgt teruk kena serangan..kul 2.00p.m, baru pulih...ari jumaat lak, sihat walafiat..dpt la pg wat bengkel keta...(tgk tajuk bengkel keta utk penjelasan yg pjg lebar ek..)

 ha, punyer la rancang nk habiskan baki blaja keta 2 jam pd hari sabtu (sabtu tu cuti cz wani cuti ~ bila wani cuti, aku outomatik la patah kaki), tu yg rancang nk hbskan pra L...Tp perancangan yg hanya perancangan...membawa maksud, sampai skrg masih tinggal 2 jam lg, belum di habiskan...sbb nyer??cam biasa la, kul 5.00a.m, kena serangan asthma yg sangat teruk...kul 3.00p.m, baru pulih...adoiiii........

dan pagi ahad, alhamdulillah, sihat walafiat (tp batuk still x ilang lg..) n tidak boleh sesekali meninggalkan ubat...mesti berpantang...jgn minum ais..jgn mandi lewat..jgn makan makanan yg sejuk, jaga kesihatan,minum air suam, bla..bla..bla...

bila da beberapa hari tidak dtg ofis, bila masuk ofis, ya Allah, punyer la keje bertimbun..dgn site diary yg tidak di tulis, RFI, Report mingguan, summary TNC, etc....dah la mesin photostste rosak...*sigh**....sampai 1 hari ari ahad, x sempat nk bgn..da kejang da, kaki, tgn, bdn, etc..mata pun tersangat letih duk mgadap komputer...

ari nie sgt penat ngadap komputer menyiapkan TNC...al-maklumla, JKR nk turun esok..tu yg menambahkan lagi kerja-kerja yg terbengkalai..walaupun ari nie xcukup nafas wat keje, tp still sempat lg bukak blog... (-_-) hahahha...badan suda penat..nk balik awal n berbuka pose...tp bos x bg, suh stay selagi preparation utk meeting esok lum settle lg..alaaa..camamna nie...arrgh x kira, kul 6 lebey2 nk cabut...!!!

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp