About

Isnin, 4 April 2011

Mari menjamu selera

Salam...

Update entry yang da basi...yang da tinggal tulang...hhhehe...pagi tadi, kul 10.30a.m, ader mmeting bulanan dengan JKR...kali nie xramai yang datang..hanya kitaorang sahaja...pengarah pun xturun..wakil2 TNB, HODT K.L, BOMBA, etc, semua x turun...

Xbanyak yang ditelingkari, yang bertegang urat, yang ber...., kiranyer average smooth la...xder la panas punggung....tp yang paling xbest nyer, bermula bulan ini, saya kena amik alih sepenuhnyer untuk handle material approval..dengan menambahkan kegerunnan adalah, untuk present di depan pengarah di K.T, bermula bulan ini, saya sendiri yang akan present, tiada lagi wakil JKR seperti sebelum ini...uwaaaaa....mau nangis la macam nie...

Dan lagi satu, sekali lagi perubahan format untuk material approval...hadoii, masuk kali nie da 4 kali perubahan yang di alami...hohooho...macam2 format..lepas nie kalau xlulus gak xtaw la...ngeh..ngeh..ngeh...

Pas da habis meeting, kitarang menjamu selera di kedai pinggan besar...memang besar la...macam dulang da...letak nasi, nampak cam sikit jew..cz xsampai separuh pun dari pinggan tu...yer la, kan pinggan besar, tu nampak nasi cikit...padahal sampai penat duk telan nasi, xhabis2...hohohooho


alaaa, cam x nampak lak tahap kebesaran pinggan nih...

hehhe, gambar pun blur jew, almaklumla pakai hp cikai...

simple jew lauk amik, ikan keli goreng belada ngan tempe goreng bilis...banyak sangat lauk sampai xtaw nak pilih apa..lepas tu, ader 1 mangkuk sipu sedut..bestttt....!!!

erhm, macam best jew layan gambar makanan..ha, nie ader 1 lagi gambar makanan


opps, da tinggal tulang..hahaha, saje je nak penuhkan ruang...ini kat tempat laen tau, kat area jeti..pengkalan bot...dekat beserah..nama kg pe ntah..da lupa..org, kuantan, tolong namakan tempat nie.. (^_^)


da makan nasi, kena la ader air nyer..kang tercekik, susah lak...


ok la, bu bye, nak pergi beli makanan...lapar lak upload gambar makanan, walaupun gambar yang di upload xder la begitu menyelerakan...jom, pasar malam balok perdana...nak pergi beli nasi kerabu...orang kelantan wei, mana bley dipisahkan dengan nasi kerabu.... :)


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

2 terbaik dari ladang:

amny berkata...

uhuhuh..mknn kg...^^

sy kurang sket kott..

fyna berkata...

sedapnye..nih yg lapar nih.






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp