About

Ahad, 17 April 2011

*sigh.....

Salam....

*sigh....

Maaf yer awal2 entry lagi dah mengeluh...bukan lebih kepada mengeluh tanda tidak puas hati or sakit hati or kecewa or seangkatan dengannyer..tapi mengeluh sebab terlalu penat...TERLALU???

Wahhh, hari busy sudah bermula...esok claim...jadi waktu sekarang perlu membantu my boss menyiapkan claim...walaupun bantuan aku sekadar ala kadar jew, tp tetap gak membantu kan??kalau sekadar ala kadar kenapa rasa penat lak?? *sigh (lagi sekali)

26hb nie ader meeting material kat K.T....bahan2 yang perlu dibawa meeting banyak yang belum siap..semuanyer pending...maklumat x cukup..nak kena dapatkan Malaysia Standard or British Standard n perlu lampirkan sekali lam report bahan....dowhh....rasanyer menda nie yang buat aku penat n mengeluh panjang....kat mana ek nak dapatkan???

Alaa...nak muat turun video...nape xleh lak...hadoiiii...majuk ah gini....byu byeeee....


✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

2 terbaik dari ladang:

amny berkata...

2 3 menjk ni asyik mengeluh jee dlm entry..sabo yee..^^

~dYaHaHa~ berkata...

amor da follow u..follow amor balik jom!

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp