About

Jumaat, 1 April 2011

jom blokwalking

Salam....

urhm...(nada yang cukup bosan)

ye, memang tersangat bosan....hari nie rancang nk keluar bandar...al-maklumla, da hari dapat gaji...tp disebabkan masalah teknikal, jadi gaji xdapat dimasukkan ke dalam akaun....*sigh...frust ah... :(

so, aktiviti hari ini ditukar kan kepada mengadap laptop...so, selain update entry yang tiada idea, boleh la memblogwalking kan diri sampai kejang urat kaki...sampai berkematu tapak kaki duk berblogwalking....ngeh..ngeh....

hah, lagi satu...saper yang guna cimb click??sistem dier da berlainan ek??cz bila saya klik untuk transfer duit, slalu nyer terus keluar senarai bank-bank yg ader....tapi kali nie x keluar...so, macammana nak transfer ek??malas la, nak pergi ATM...

saper2 yang tau, tolong bgtaw ek...mungkin dier perbaharui system kot..ke internet saya yang slow..saya pun da lama x tranfer duit...tu yang da berkulat da saya punyer cimb click...hehehe....

urhm...ok la..nak sambung berblogwalking n mengomen...nak jadi tukang komen yang berjaya...chow....


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

3 terbaik dari ladang:

amny berkata...

alahai..amni maseh muda..xtw sgt pasal bank2 ni..

MamaEma berkata...

a'ah..dia buat perubahan rasanya... sebab timee akak nak bayar bil..tak tersenarai dlm list...lama2 buka lagi sekali. dah adalah pulak...

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

amni: hehehe...

mamaema: lepas tu cammana nk transfer duit guna cimbclick??da xtaw cammana da...hohooho

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp