About

Khamis, 14 April 2011

Tanganku patah

Salam...

cammana nak menaip entry nie??tangan da patah da....ader sesiapa bley tolong taipkan x??tolong ek...sakit la..da patah nie..n berbalut2 bagai nie...da xleh da nak tekan2 huruf2 comel kat keyboard nie...hohohoho..xcaya??tengok la gambar nie..

comel lak laptop pink...
Ha, kecian x??semangat nak menaip lagi nih...blog punyer pasal...urhm...nampak nyer nak kena stop dari berblog la..agak2 berapa lama ek, baru bley sembuh bila da patah macam nie..da la kena berpantang makan minum semua bagai..haissh, susah gak yer...

Jom, tengok gambar x-ray nie lak:

cuba perhati kan
Macammana nih, kata da leh taip, tapi da hampir separuh pages da aku taip nih...hehehe...yang x-ray tu kan, aku pun xtaw kat mana patahnyer..hahahaha....saje-saje je nak melawak di pagi hari..bagi ceria cikit....

Ok lah, dah cukup da mengada-ngada hari nie (^_^)...Sebenarnyer xder la patah tangan ke apa kew..saje jer wat gempak..hehehe...just lenguh2 n sakit sikit2 jew...

Semalam, pegi maen badminton ngan dak2 ofis..sebelum nie mana pernah maen..law maen pun masa dulo2..zaman muda2 dulu..memang da lama gilew la xmaen...da la x wat straching dulu (eh, cammana nak eja?), terus maen jew...

Da la xpandai maen..maen belasah jew..memang kelakar gilew...banyak kutip buah yg jatuh jew...dan yang pastinyer, memang penat teramat..opps, jangan salah faham lak..bukan penat maen tapi penat gelak..kelakar habis...

Kitarang booking, kol 11p.m hingga 1 a.m...lewat gilew, cz penuh..yang tu jew yg ader..da nak gak, so amik jew la...orang pun x ramai semalam, 7 orang jew..4 lelaki 3 perempuan..tu yang dapat maen badminton gak..law x, just jadi penonton jew la... :)

Da maen 5 minit, da penat da..tangan pun da rasa sakit da..urat da kejang da..nampak sangat mudah lembik..bangun pagi nih, lagi la terasa lenguh2...haissh, kena pergi berurut nih..hahha....gempak jew lebih....

P/s: Semua gambar di ambil dari GOOGLE (^_^)


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

5 terbaik dari ladang:

Cik T-pah berkata...

weee~ laptop kite same la ^_^

Nur Liyana berkata...

hahaha..baru nak percaya tgn patah!!!hahaa

amny berkata...

jeles tgok laptop pink..huuhuh

ingat patah tangan btol..uhhu

Henry Zackery berkata...

laptop cute :)

GEMPAR !! Blackberry Terbaru Boleh Baca Isi Hati

Henry Zackery berkata...

tak update lg ke T___T

Kenapa Mereka bersalah ?

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp