About

Sabtu, 23 Julai 2011

Pagi-pagi da masuk KEM

Salam....

Pagi nie saya masuk kerja lewat cikit...al-maklumla dari Jaya Gading, umah abg mie...bukan sebab dari sana tu yang lewat...tp sebab pergi hantar anaknyer, ain masuk kem motivasi....kem untuk dak-dak UPSR, PMR & SPM, di masjid makmur....dekat je ngan umah...bersebelahan ngan Navy :)

Masa pendaftaran kul 8.00-9.00 a.m, kul 8.30a.m baru sampai kat masjid tu..sampai2 da ramai da yg siap daftar..program tu sampai esok pagi....Kiranyer 2 hari 1 malam la...

Aktiviti mmg banyak la...aku pun da lupa da ain baca semalam...yang aku ingat, ice-breaking, kami berjaya, qiamullai, ntah pe ntah lagi..alaa, aktiviti biasa la bila kiter join kem motivasi..cam kiter sekolah-sekolah dulu... :)

Da settle kat situ, baru la abg mie datang hantar aku kat office..sampai kat office, jumpa en aizi..bukan senang nak jumpa ngan en aizi, cz dier slaulu kat site..so, sempat la tanya sal NCR, tp nampak gayanyer xleh tuutp lagi laaa.....haishh..banyak tol masalah.....urhm....xpe la..KIV dulu...

So, fail claim da menunggu, bye..bye...




0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp