About

Khamis, 28 Julai 2011

PDI Sale gilew2 punyer ah....!!!

Salam...

Tengah hari tadi kuar p bandar sat...ader urusan cikit...

Sambil tunggu member settlekan urusannyer dekat bank, kitarang pergi ECM....memandangkan bank tu bersebelahan jew ngan ECM...alang2 terlanjur kat sana n lama plak member nak settle kat bank tu...

Da masuk ECM, jalan2 kat parkson, pastu masuk r PDI...Gilew ah, sale...untuk T-Shirt lelaki..murah gilew..mmg murah r...sempat aku grab 5 helai..cuba tengok berapa inggit jew satu??

alamak cam xnampak jew....

Satu helai t-shirt RM 9.00 jew..mana nak dapat beb...!!!Bley buat raya... :)

Pas balik office, bagtau kat member office, katanyer mmg dier dapat msg dari PDI, katanyer ader sale..start 29-31hb julai...3 hari jew...eh, esok la kan..tapi mungkin dier da start hari nie, secara xrasmi kot :) tapi mmg murah r...

Lepas tu nak booking jaket..pun harga RM 9.00...Abg cashier yang bagitau, pas tu nak g r tengok barang..tup-tup, pekerja kat situ bagitau stock tu da habis...hohoho...da ramai yang da amik..gilew ah...

Esok pagi2 nak g serbu lagi la..cz sok ader stock yg laen lak....




glitter-graphics.com Photobucket

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp