About

Rabu, 27 Julai 2011

Susah nyer adobe photoshop nie...!!!

Salam.....

Saya baru mendownload adobe photoshop dan excited mencuba....

Tapi mmg hancur..apa pun xboleh...

Memang xreti...serius, TIDAK RETI....ye, mmg kedengaran agak pelik, tp tu la kenyataannyer..so, sesape yg da terro jgn gelakkan saya yer...al-maklumla, saya budak baru belajar.... :)

Tekan situ x dapat, tekan sini x dapat..haisshh, camamna la nak guna menda nie..nak crop pun xdapat...tengah dok klik situ klik sini, teringat satu tutorial dari adik come lote tu...




sebab hari tu ader terbaca kat tuto dier sal wat header transparent...dan lam tuto tu dier ajar melalui adobe photoshop la...so, terus refer tuto tu...

Fuhhh.....buat yang simple jew...tengok la kat bawah nie:

ok x?

Xtaw nak letak kat mana, so letak kat bawah, ganti signature...so, da xder signature da sekarang nie...ader budak ciut miut jew...keh..keh..keh...

Excited nak wat header lak nie....dan still nak kena godek2 sampai hancur adobe photoshop....!!!



 Photobucket

2 terbaik dari ladang:

nabila faryzza berkata...

memang susah pun nak pakaiadobe tuu. kena banyak bersabar je laa.hehe :)
goodluck

MiSz ZuE berkata...

tu la..haishh..harus lebih gigh berusaha...

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp