About

Khamis, 14 Julai 2011

Susah kan nak buat keputusan nie.....

Salam...

Petang nie pas keje, nak naek Shah Alam....yeay...

Bley jumpa buah hati....pengarang jantung...hahha

Cam ia-ia jew kan..padahal duk tengah tercongak-congak lagi nie..

Nak pergi ke xnak...

Xnak pergi ke nak??

nak ke x...

ke nak??

Urhm....mmg la dier naek K.L, cz ader exam PTD kat putrajaya...tapi kat K.L, aku  law pergi just Shah Alam jew...

Memang la K.L ke Shah Alam tu dekat jew...

Tapi kiter kecian kat dier..da la penat2 drive dari Kelantan ke K.L, pastu nak Drive ke Shah Alam lak..pastu law jumpa, mesti drive ke sana-sini lak...pastu bila nak rehat nyer??

Tapi...of course la nak jumpa kan??lagipun da lama da xjumpa...

Haishhh, perlu ke buat list cam 10 sebab mengapa perlu saya naik K.L dan 10 sebab kenapa saya tidak perlu naik K.L??EH,silap...naik Shah Alam...???

Saya xleh naek K.L, cz xtaw nak tumpang umah sape, law kat Shah Alam,ader member...

Urhm...kena fikir lagi..penat nyer otak....yang sebelum nie pun x habis fikir lagi....




1 terbaik dari ladang:

Ct Arina berkata...

sewa la hotel murah kat kL tu.. takat duk sorg orait dah ^_^

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp