About

Selasa, 8 Mac 2011

busy...busy..busy...

Salam

Wah....saya sangat sibuk...ngee..ngee...

Sowie jugak cz x sempat nk tunaikan janji...Al-maklumlah, esok da meeting....Hadooiii....report baru nak print nih...!! *sigh...

Penat tol..semalam pun stay up sampai kul 10.30p.m...selalunyer hari nie if esok meeting, hari nie just check2 slide presentation...baiki2 yang mana tersilap taip kew, tersalah ayat kew da apa2 yang ter....

Tapi tu la, hakikatnyer x seindah rupa..hari nie baru siap report...baru siap print..baru siap hantar pada JKR...nak tunggu dier check n sign...pastu tunggu bos dier sign..pastu baru la bley wat 10 salinan, n binding n....baru settle..hadoii...nampak gaya after meeting baru siap nih...!!

Tapi xpew, memandangkan bukan report aku sorang jew yang mengalami masalah yang sama..tetapi untuk kesemua report...hehhehe...lagipun report aku bergantung pada report yang lain...so, sekiranya report yang lain xsiap, outomatik my report pun x siap jugak...

owh...nanti sambung ek..my boss caling2 me...ngeh..ngeh...busy a lot..lot..lot...hahhaha....(ayat ketensionnang)


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

1 terbaik dari ladang:

Haffiz MohdNoor berkata...

samalah busy manjang tapi masih sempat blogwalking hehe

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp