About

Khamis, 3 Mac 2011

update terkini

Salam....

Haloooo....you allz....

i bersiaran langsung dari tv3...eh..eh...tv1...eh...eh....ingat stesen tv or stesen radio kew...??hahahha....'

xder la, sebenarnye saya kat felda neram nie...datang berkunjung or menziarahi keluarga aizan....eh....eh lagi...macam pelik jew kan menziarahi.....ye la, bukan ader apa2 kejadian yang di ingini or x di ingini....seyes....!!!

Sebenarnye esok nak keluar bandar, tu yang datang sini...esok nak keluar bandar dengan dier...tu terus follow dier balik umah dier n then esok keluar bandar :)

Kali nir banyak lak tempahan yang orang order...tempahan pe lagi, tempahan avon la...orang yang order lak, orang2 kampung saya...al-maklumla kemungkinan pertengahan bulanan ni nak balik kampung...itu yang diorang ramai order...saya balik, terus bawak balik barang2 yang diorang tempah....senang kan....

kalau nak balik dulu n then baru pergi beli, nanti habis lak untuk kempen 1-15mac...diorang lak malas nak keluar bandar kota bharu, tu yang diorang call wat tempahan...hohoho..macam bisnes bergerak lak kan???kan best law bley bukak stokis avon??saya suka sangat barangan avon...expecily minyak wangi...harum...tu yang best tu...tapi tu lah, stokis da xleh bukak da..da tepu..lagipun, modal beb...!!!nak bukak secara kecil2 pun xder modal..usahkan stokis..tu yang cakap, law bab berangan, memang best tersangat...ok lah, nanti saya upload gambar yang saya beli dekat avon, okeh...!!dengar2 banyak promosi bagi kempen kali nie..banyak yg murah2...pe lagi, jom r serbu....



 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp