About

Selasa, 22 Mac 2011

claim oh claim...

Salam...

Hye, selamat malam semua...eh, oppsss...xkan da selamat malam..kan baru nak bercerita..tapi da malam...so, sesuai ke x sesuai ek??

Sekadar nak bagitau skrg nie masih di ofis..tengah tayang perut cz baru pas makan KFC...kenyang2, sampai x larat nak berjalan...apalagi berlari...ngeh..ngeh....

Bukan terlebih makan, just 2 ketul jew...tp tu pun da cukup kenyang (da tu ko nak sampai bape ketul baru nak kenyang)hahaha...cukup2 la kan...

Hari nie kena stay at ofis lagi...membantu my PM menyiapkan claim @ interim bagi bulan nie...esok da nak meeting ngan JKR...biasala, hari nie sampai malam la kerja nyer...dan disebabkan ini, dapat la ganjaran KFC...

Badan da rasa penat nie..n mengantuk..serius, MENGANTUK...!!!Padahal baru kul 9 lebih2 cikit, tp mungkin seharian di tempat kerja...lum mandi lagi yer...(buadak buchuk nak update entry)...da xsabar nak balik...but, still kena stay up lagi..tingal cikit jew lagi...lam 20% lagi...terus kan bertahan yer...chaiyok..

Ok lah, mau sambung kerja....again, good nitez :)


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

3 terbaik dari ladang:

yay@azidie89 berkata...

bila baca entry nie tetiba rasa lapar dan mahu makan kfc juga..hehe..tapi dah malam..

y u y u Z u l a i k h a berkata...

terus perot mencakar cakar mintak KFC T_T

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

yay@azidie89 & cik yuyu: hehehe...apa tunggu lagi,jom serbu kfc

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp