About

Selasa, 8 Februari 2011

Coklat dari Langkawi..

Hari nie rezeki murah... :) Alhamdulillah...syukur kepada-Nya

Nak tahu kenapa??

Sebaik bos sampai dier bawak 1 plastik...pastu dier bagi kat Aizan n suh bagi kat semua staff..ole2 dari langkawi...dapat coklat..best2..walaupun 1 jew, tapi ade 4 kat dalam tu..yang penting lagi, cz orang bagi..tu yang best..!!

nyum..nyum..
Thank you boss...da gak buah tangan dari my PM..rupanyer xbalik dengan tangan kosong... :) tq..tq..

Lepas tu En.Naza minta tolong untuk buat Slide untuk presentation esok..katanyer x sempat..so, aku tanya dier sambil kias2.."nie minta tolong kan??''...

Rupanyer dier faham... :) katanyer nanti saya belanja makan...pastu bagi RM50.00..makan skali dengan Aizan, Baizura n Ika..(Baizura n Ika nie staff JKR)..Pergi ajak diorang, tapi diorang xnak la plak...

Pastu Ng (Site Agent) masuk ofis, katanyer En.Naza ader bagi duit x??untuk makan cz wat kerja..katanye itu duit dier..hahaha...biasa la..faham faham kan jew la nyer...so, baru ingat xnak bagi resit, tp Ng nak jugak..n duit tu untuk kitarang berdua jew, mean aku n aizan...so, nak makan apa ek??

Fikir2 jap...slide da pun siap..perut pun da berkeroncong...duit pun da ader..apa yang ditunggu lagi???


 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp