About

Rabu, 9 Februari 2011

kenapa ek?bley explain x?

Da habis meeting...fuhhh...lega...everything is okey..walaupun ader gak yang tuttttttt..........biasala namapun meeting bulanan JKR...Urhm...ader gak yang perlu diperbaiki...kan segala teguran tu untuk kebaikan bersama :) Bagi memantapkan lagi pengurusan dan pembinaan dan perkara2 yang sewaktu dengannyer...

urhm...Nak dengar cerita x??Mai sini nak habaq mai...hohohoo...

Tadi kan...bila semua orang sudah dikerusi memasing...bila semua orang berada di bilik mesyuarat..sambil menghirup udara aircond yang sejuk menikam kalbu..bila semua bersedia untuk mendengar dan memperkatakan..opppss.....apa nak diperkatakan nie?

ok, macam nie, permulaan meeting biasala, mestila dimulai dengan kata2 ucapan dari tuan pengerusi majlis..kali nie diketuai oleh Syed Abdul Rahman..Pengarah x dapat hadir, jadi Tuan Syed mempengerusi majlis..then, PM dari pihak kontraktor amik alih...my boss la..Big Boss kali nie xhadir..dengar cerita pergi Langkawi..meeting di sana...masa nak start present projek tu, baru perasan tarikh pada slide salah..

sepatutnyer 31 JAN 2011

Bley plak..di saat2 genting tu BARU perasan...Mana sempat nak baiki...kata2 ucapan pun da dimulakan...haihhh....kenapa ek??padahal bukan nyer baru buat..da 2 3 kali duk buka, duk tutup..tapi macammana bley x perasan??kenapa ek??bukan aku sorang jew yang tengok slide tu..PM,Planner, sumer tengok...tapi x perasan..pelik kan??

Xpepasal la kena TEGUR dengan pengerusi..hohohoho...xpe lah..nak wat macam mana??mainan mata kan?

Itu jew saya nak cerita... :)

 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

1 terbaik dari ladang:

LiErOSe~QiEmi berkata...

sebbaik saye tak masuk meeting tu hihihi

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp