About

Rabu, 10 November 2010

akhirnyer...

fuhhh....

akhirnyer report QA/QC berjaya jugak di print n photostate...setel gak akhirnyer..tinggal nak wat 10 salinan n  binding jew..tp rasanyer binding di kedai..sebabnyer sgt tebal..ok..!!!cian kat aizan nak binding..da la 10 salinan...tebal2 lak tu...hantar binding jew senang..sekali ngan report projek, kemajuan, safety, trafik n environment...so, apa yang ingin dibuat pada hari ini???

pergi intai2 kerja en lan sbg planner, tetiba dier mintak untuk wat slide presentation...sebelum nie dier yang buat, tapi katanyer xsempat..banyak menda nak buat lagi...so, tugas tu diambil alih oleh aku....urhm..mula terfikir nk letak background pew ek??adakah berbunga2 macam slide safety bulan lepas??yang akhirnyer menjadi gelak ketawa ahli mesyuarat sebelum memulakan presentation??

so, memulakan dengan search intenet untuk mencari theme slide yang menarik n sesuai digunakan...en mat lak minta suh sediakan sekali slide QA/QC - combine sekali dengan kemajuan kerja...sebelum nie QA/QC pihak JKR yang present, tp kali nie en mat suh kiter sediakan juga..sbb bulan lepas maklumat berbeza di antara pihak kontraktor n JKR...tu yang en mat suh wat slide untuk QA/QC gak...sekurang-kurangnyer kiter boley fight balik... :)

bila dok survey..mmg banyak sgt theme n background..sampai xtaw nk pilih yg mana..alih-alih save jew yg mana yang berkenan..nanti time nak make-up slide, baru pilih...sekarang siapkan dulu, isi kandungan slide terlebih dahulu....



✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp