About

Ahad, 21 November 2010

cuti raya da habis....

hari ini kembali bekerja seperti biasa..cuti hari raya sudah habis yer..jadi kena la semangat bekerja semula..dan bukannyer memberi alasan sudah tiada mood untuk bekerja kerana ingin balik kampung..sudah cukup la istilah berehat...ngeh..ngeh...

urhm, hari ini x banyak kerja yang aku buat..sekadar submit report kelulusan bahan yang dibaiki kepada en naza kerana katanyer ingin pergi ke K.T..jadi terus bagi..tinggal 3 bahan hold dulu..yang itu tunggu sehingga dapat sijil SIRIM yang latest..yang sekarang sudah expired..tadi dah call C.K.Lee untuk mintak sijil SIRIM yang baru...dan mesti submit ke K.T sebelum 29hb...

so, aktiviti aku hari ini selain wat kelulusan bahan tu adalah update blog..hahaha..surf intenet la..hahhaha...sampai da xtaw nk bukak apa...pastu sempat lagi keluar pergi bandar..pc fair..bersama sudilah n aizan..sudilah nak membeli charger laptop nyer yang sudah rosak..aku nk mengekor jew...hahhaha...opps, bukan..ader tujuan sebenarnyer..nak pergi beli bateri hp...bateri handphone sudah rosak..tidak boleh charge...da la time duit xder..last2 habis gak 50 inggit...beli bateri 20 inggit, beli cover laptop 20 inggit...pastu dapat 3 hadiah free, tu yang beli cover laptop tu...dan itu lah satu sebab mengapa seronok membeli time pc fair nie..banyak dapat free gift...hehheehe....

oh yer, semalam aku sampai kul 10p.m lebih2...lam area tu la..punyer la lama kan??bajet sampai kul 8.00p.m lagi..tapi nak buat macam mana, jem punyer la teruk..sumer orang nak balik ke bandar semula..itu yang jem gilew...hoohoho...naek bus semalam kul 2.00p.m di melor..of course la dier yang hantar kan...kitarang kuar kul 10.00a.m...jalan2 di pantai bachok kejap..balik lam kul 12.30p.m...pastu kul 1.40p.m dier datang lagi untuk hantar ke stesen bus di melor... ;)

separuh hari gak dapat dating...sangat seronok..yang paling seronok apabila dier sudah berkira-kira untuk membuat perancangan untuk berkahwin.....wahhh.....so sweet...sayang sama kamooo...xsabar nyer nk kawin..walaupun masih belum diketahui bila, tapi sekurang-kurangnyer perancangan ke arah tu sudah ader...so, kena kumpul duit banyak2 dengan kadar yang segera...segera???boleh kew???



✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp