About

Jumaat, 12 November 2010

mau studyyyyyyyyyyyyy..........

buku mTest, sudah ader...photostate dari tatiey...boleh la wat latihan soalan2 mTest cz ader banyak sangat latihan...semuanyer sebanyak 5 set...ader 4 bahagian; 1-matematik, 2-english, 3-analitikal, 4-verbal...tp masa test ader 1 lagi bahagian iaitu insak..

duhhh, sempat kew nak khatam kan sumer nie..otak da la sudah berkarat..sumer nie plak lebih kepada IQ test..hahhaa..mau jew aku rebus 1 buku nie beserta jawapan..then minum air nyer..law buat begitu, berkesan x??? ngeh..ngeh..ngeh...

urhm, nak cerita hal semalam la...hal balik kampung

semalam aku sampai kul 9.30p.m...kat jertih...cepat kan sampai...bertolak dari tempat kerja kul 5.30p.m..sebenarnyer kul 5.00p.m lagi, tapi selepas ditolak pergi isi minyak n patah balik ke rumah pak cik halim kerana keciciran beg duit nyer...cari punyer cari rupanyer termasuk lam beg pakaian yang telah diletak kan di dalam bonet ketera..hahahha....

sampai cepat cz melalui jalan jabor-jerangau...melalui bandar mukhtafi billah shah...memang cepat...kereta x banyak, memang xkan ader jammed, kecuali time ray...cuma jalan ikut sini agak bahaya sedikit cz jalan ikut bukit..jadi faham2 jew la...

sampai jertih, tunggu lam 5 minit dier sampai..sampai awal cz aku col dier dari setiu lagi..suh dier terus gerak..kiranyer perjalanan amik masa sejam lagi..ok la, baru sama2 sampai..sbb dari peringat ke jertih pun amik masa 40 minit..da dekat2 1 jam...tu suh dier gerak awal...hasilnyer berkesan, xperlu tunggu lama2 n masa bley dijimatkan ;)

so, masa sekarang masa dating dengan nyer...hhehehe...gatal tol..pergi minum dulu..pastu pusing2..cam biasa la..pusing2 tok bali..untuk balik umah...kiranyer jalan jauh untuk balik ke rumah..law nak dekat, hanayalah melalui jalan pasir puteh sahaja...

sampai di rumah pada pukul 1.30a.m...hehhee...lama kan??seronok sangat...dating katakan..al-maklumla, da lama xjumpa....hohoho...sempat study mTest skali lagi...al-maklumla, dier first time dapat mTest tu..aku kali ke-dua..pengalaman da ader...tu boleh turunkan kepadanyer....pastu yang lagi seronok tu, pergi test nanti jugan dengan dier...walaupun tempat peperiksaan tu laen2...so, dier hantar aku dlu, then baru pergi ke sekolah dier lak..pas exam dier datang amik aku, then kitarang akan kuar bandar..beli hadiah kawin n pergi kenduri kawin...judin n pasangan nyer di pangkalan chepa..dengan kata laen satu hari plok aku akan dating dengan nyer....

1 lagi, katanyer malam esok dier nak hantar aku naek bus kat tesco...itupun kalau dier dapat hantar...law x, naek kat melor je la, kat melor...harap2 dapat la..bley lama2 lagi dengan nyer..bukan senang nak dating selalu nie.. ;)




✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp