About

Khamis, 11 November 2010

slide presentation...

1 hari kelmarin di campur dengan semalam sampai kul 2.00a.m, tp stil xsiap lagi slide presentation aku nie...!!!duhhh...penat dowh wei...tu la byk sangat...da sampai 140 lebih slide..hahhaha...giler x?nie present nak habis sampai kul berapa nie??ngeh..ngeh..ngeh...

tinggal nak masukkan slide qa/qc lagi cikit...da xlarat sangat nk habiskan semalam..n da sempat da lawa2 kan ia cikit..nanti bila da habis masukkan maklumat, nk pas kat en lan lak..nak masukkan bahagian planner...CPM, S-CURVE etc...pastu setel...urhm, en lan tengok background, katanyer da ok..da cantik.. ;) seronok dengar..hehehehe..pastu katanyer nk belajar wat hyperlink...coz aku hyperlink kan semuer tajuk2, gambar bley zoom in n zoom out...yerla diorang nak tengok gambar besar2 pastu suh compare kan..so, kena zoom kan la..huhuhu....tu yang slide sampai 100 lebih..banyak dengan gambar...

nie background yang aku guna...

ini sebagai muka depan

bahagian isi kandungan

separator

untuk bahagian table...yang boley melindungi corak bunga2 tu...
background arah pandangan gambar


aku letak untuk rekod pekerja, mesin etc
bahagian planner n schematic

the end..hehehe kura2 tu :)
nie la slide2 yg aku buat 




da hampir selesai da nie..cikit lagi..pastu bagi kat en lam n then en mat..law ader perubahan sayer baiki pagi ahad jew la yer en..mau balik kampung..or en lam jer baiki ;)

dan kena siap kan sblm kul 2p.m..nak wat reherseal lak...nak balik kampung lagi..ingat nk balik kg awal..kul 3.p.m kew..bley x??kelmarin bincang balik ngan en khairul...tetapi tengok gaya en khairul, macam xsempat nak siapkan kerja jew...da la tiket bus x beli..mujur ader pak cik back up kan..boley la balik dengan pak cik..

akan turun di jertih lagi..n terpaksa la menyusahkan org itu untuk datang amik n beli tiket untuk datang ke kuantan semula...sabtu malam...ahad ader meeting ngan JKR, law tidak, confirm aku amik MC...gabung dengan cuti raya haji terus....

✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp