About

Sabtu, 27 November 2010

Belajar :)

Hari ini belajar mengubah cursor n sparkle pada cursor... ;) comel..!!!sangat suka...hehhehe...belajar dari blog http://tutorialuntukblog.blogspot.com/ pada tajuk "jadikan cusor anda berkilauan"...new learning...heehe..nak mencantikkan blog katakan..suka sangat masukkan gadget..hohoho....pastu try buat yang masukkan salji pada blog..tetapi yang itu tidak berjaya...blog jadi hange n lebar gilewww...hohoohho...xtaw la mana salahnyer..xpew, keep learning...

sebelum nie hari khamis belajar ubah yang kat url tu..letak gambar..."tutorial meletakkan favicon di blog"...yang ini aku belajar dari http://tehanurfateha.blogspot.com/...pastu try buat jugak cara2 letak divider selepas post..tapi yang itu mendukacitakan sebab xberjaya...da cuba banyak kali tetapi tetap tidak berjaya..yang itu sebab tidak berjaya lagi tempat yang betul untuk paste...sebab tu xmenjadi...

so, sesape yang nak belajar benda baru n mengubah or menghias blog, boleh la refer blog2 yang saya nyatakan di atas..hehhehe...banyak sangat yang boleh di tukar..itu dan ini...cuba bergantung pada tahap kerajinan dan keinginan kita jew...saya nie budak baru berblog, itu yang excited nak tukar itu ini, masukkan itu ini...cz bila masuk blog org n tengok, cantik nyer..tu yang excited nak buat jugak... :) biasala, manusia kan sukakan kecantikkan dan benda baru...nice jew...


✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp