About

Khamis, 25 November 2010

sijil SIRIM

Sijil SIRIM oh sijil SIRIM...report kelulusan aku kena dibaiki lagi...haihhh...

pepagi lagi kena panggil dengan en naza, eh silap: dipanggil oleh en naza; menyatakan aku kena baiki lagi report kelulusan bahan...yang telah di luluskan adalah bahan no 9 n no 11...bahan no 10, 12,13,14,16-19 perlu dibaiki....kali ini berkaitan sijil SIRIM...dan kena settle kan sebelum petang ahad...isnin diorang nak bermesyurat di K.T...haiihhh...(da 2 kali haiihhh dah nie)

so, call la company tu...tapi x berjaya nak amik sijil SIRIM lak..kena emas kami yang handle..(sowie, xnak cerita kenapa n apa kaitan nyer yer-cukup la begitu sahaja)...yang dapat hanya 1 company jew..ok la tu...

pastu call en faizal ,jurutera(bahagian kualiti) di K.T..tanya cammana nak bukak website SIRIM...terima kasih yer en faizal diatas segala tunjuk ajar..dapat informasi sedikit..ilmu..ilmu.. ;)

pastu yang selebihnyer menunggu sijil SIRIM difax oleh pihak yang berkaitan...hohoho...kalau xdapat gak sebelum petang ahad, kata en naza, settle jew yang mana ader...!!!tapi x mendapat kelulusan la...entah la, sebelum nie cakap kelulusan bersyarat kalau x sempurna, kali nie xleh lak kelulusan bahan..reject terus...eh, en naza tadi sebut reject kew???tapi kalau bukan reject, bersyarat pun bukan, habis tu nak guna status pe??



 
 ✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp