About

Rabu, 3 November 2010

mood bergambar

hari nie bangun tido agak lambat..bukan terlajak tido tetapi disengajakan..hehhe..yerla, kunci jam semangat2, bila jam bunyi, tutup n bukan terus bangun, tetapi tunggu jam bunyi lagi..bila jam da bunyi, tutup then tido lagi..'sat ek, lagi 5 minit nak bangun'...sampai la jam da penat berbunyi n  tangan da penat nak off..hehe...bangun2 da kul 6.30a.m..barula kelam kabut..dengan baju yang belum disidai etc...hohoho...

da siap bert-shirt n jeans, aizan tanya nak pergi ngan pew...law nak naek kereta pun boley jugak..urhm, ok gak..kot2 ujan petang nie xder la perlu menunggu hujan reda dulu...boley la tukar pakai kemeja..hajat di hati dari semalam lagi nak pakai kemeja, tapi da pagi nie bangun lambat, fikir nak tuang minyak lagi, nak jemur baju lagi, terus sarung t-shirt jew..senang...

pastu aizan bagitaw balik, xjadi pergi dengan kereta, nak merempit...ok la..tp cakap kat dier lambat cikit la sampai ofis cz nak isi minyak bagai...pastu da settle sidai baju, masuk umah, katanya confirm pergi dengan kereta cz balik nanti nak terus pergi kat pasar malam...terus tukar baju kameja..hahhaa..tang tang tu jugak...

da siap semua, sebelum naek kereta, sempat lagi bergambar..hehhe..mood berposing pepagi hari...xpernah2 lagi...selalu, keluar rumah, terus masuk kereta then pergi keje...

pinjam keta sat noo...

nie pun lagi satu jadi model keta

nie la aizan nyer...bersama keretanyer...


ha, nie da sampai ofis da....

hari nie jugak dapat RM 400.00..pemberian en mat..wahhh,seronok shopping..nk beli pew ek??urhm, baju, seluar, beg etc...dah..dah..xyah nak berangan..ko ingat dier bagi ko untuk beli barang2 ko ke??hahha..sebenarnya duit tu untuk membeli peralatan ofis yang da habis..kertas A4, rak file..etc..tapi, istilah shopping tetap ader la...!!sebab nanti pergi shopping gak barang2 ofis tu...kan??



✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp