About

Ahad, 14 November 2010

meeting bulanan

hari nie datang ofis dengan kemengantukan yang teramat-amat...mau x, sampai umah sewa kul 4.40a.m...tido jap..kul 6.00a.m, da bangun balik...kat atas bus semalam, xdpt tido sangat..tido jap..tersedar..tido..terjaga...hohoho..ha, pagi tadi sikit jew nak terlepas..law tidak turun bandar kuantan la gamaknyer..padahal aku da jaga n duk tengok ke arah luar tingkat bus tu..tp ntah la macam mana, terlelap sekejap..tengok2 da xtaw kat mana...ingat da terlepas...tengok lagi sekali, ader petunjuk gebeng-kawasan perindustrian..hah, da nak sampai..terus cepat2 pergi kat driver bus..n tunggu kat tangga bus...selamat jugak akhirnyer...law terlepas, xtaw la nak kata apa, dengan kredit tel ader 30 sen jew..hahaha..bahaya tol..baru merasai kepentingan kredit lam telefon... :)

pas da sampai ofis tu, en mat tanya macam mana nak baiki isi lam slide..ader yang perlu baiki sedikit...boley plak aku terus tekan pada presentation n nak edit gitu jew..hahaha..pastu bila xdapat, bgtahu kat en mat, xdapat nk tukar..hahhaa..pastu baru perasan..memang la xleh edit lagi..kena end kan dulu presentatation..punyer la aku mamai...

pastu agak banyak gak la tukar lagi slide presentation tu..tambah isi baru..tukar itu..tukar ini..tukar warna background sikit...yang mana gelap2 tu..yang xnampak tulisan tu..sumer tukar...tapi bukan majoriti la..minor jer...still mengekal kan background n themes yang asal...dan untuk slide last sekali yang gambar kura2 tu en mat suh tukar..katanyer xsesuai..kan org kata projek lambat cam kura2 kew??hahaha...law nk letak gambar binatang, pilih yang membawa maksud cam penyu kew, lambang terengganu..law kelantan-kijang..ha,camtu..last2 kosongkan..pastu tulis jew, sekian terima kasih..guna background warna solid jew..simple....

kul 2.30p.m, start meeting bulanan..di pengerusikan oleh Ir Syed Abdul Rahman...en mat present kemajuan projek sekali dengan kualiti...memang xder sebarang komen berkaitan slide..malah dipuji cantik..perrgghh, bangga jap..tengok la sapew yang wat...hahhaha....yang laen cam biasa, EMP oleh atieq n safety oleh pak cik halim...JKR xpresent apa2 cam selelu, cz laporan kualiti da dipresent kan..cuma pengerusi mintak letak kan gambar untuk sebarang NCR...nanti boley dicompare kan dengan gambar dari pihak JKR..katanyer kebiasaan gambar dr kontraktor lawa-lawa jew-menutup kerosakan..tp law JKR punyer, nampak la defect sana, honey comb sini, crack situ..hahhaha...standard la kan???

kiranyer segala aktiviti berjalan lancar..tiada masalah...meeting pun sekejap saja..xbanyak isu yang berbangkit dan bermasalah..katanyer kontraktor performance bagus...perrghhh..dapat pujian kali nie..projek pun ahead...bagus..bagus...


✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp