About

Selasa, 2 November 2010

berkenan....

pagi nie awal giler bangun n datang keje..kul 7.15a.m da siap untuk merempit..hehehe...entah la, semangat dari mana ntah yang bertiup untuk masuk ofis awal..ngeh..ngeh..sampai ofis kul 7.30a.m...terus masuk ofis JKR, untuk print..ha, maybe tu kot sebab utama datang awal..nk potostate kelulusan bahan...wat 1 salinan dulu...nanti bila toner photostate sampai boleh la wat lagi 6 salinan...

berdebar jew time guna tu..ye la, guna secara sembunyi2...bukan apa, law en. naza dapat taw nanti bising jer..mengalahkan mak nenek membebel...tu yang malas tu...hohohoho...pas da settle tu, print report kelulusan lagi...sebelum orang laen berebut nak guna...perghhh, sampai ke hari nie masalah printer x settle2 lagi...*sigh...

sambil2 sambung wat report kelulusan nie, online facebook lak..berkenan tol ngan 1 kemeja nie..nampak cantik..tp kena beli online la...

cantik kan??

ader banyak lagi, tp yang nie paling berkenan..tapi takut besar n xsesuai dengan badan lak...tetapi katanyer ader size...urhm, ingat nak beli la yang nie..berkenan..nampak comel..(model comel, tu yang nampak comel kot)hehehehe...

ader satu lagi,T-Shirt..menarik minat gak :)


yang nie aku da try pakai da..cz house mate yang jual..hehehehe...mula2 tengok kat website...pastu bagitaw kat dier...terus dier bagi..pe lagi, terus pakai r..betul2 muat kat badan..bila tengok cermin, biasa jer..x secantik model tu pakai...betul la orang cakap, orang law da cantik, pakai apapun memang cantik...!!!

oleh kerana hati da berkenan, aku akan beli gak t-shirt tu..x kira..tapi kat housemate tu, xcakap lagi, nk amik..fikir dulu..hehehe..sebenarnyer duit yang xder lagi...nak kira bajet dulu..takut terlebih ;)



✿.a.:* *.:a.✿ www.lifezheartyz.com ✿.a.:* *.:a.✿

0 terbaik dari ladang:

klik..klik..

jom, sign up ChurpChurp